Pentia opkøber Inovo

Victoria Dahl Understrup,
victoria@bureaubiz.dk

Opkøbet af Inovo skal styrke Pentia som et digitalt forretningshus, og vil desuden give dem en stærkere tilstedeværelse i Jylland, hvor Inovos direktør overtager ansvaret for markedet.

Coronakrisen har for alvor sat gang i digitaliseringen herhjemme. Derfor er der mere end nogensinde før brug for digitaliseringsbureauer. I den anledning opkøber konsulthuset Pentia det digitale konsulenthus Inovo. 

Med opkøbet af Inovo får Pentia et stærkere digitalt forretningshus, idet inovo har kompetencer inden for salgsfremmende digitale virkemidler som leadgenerering og marketing automation. Pentia får desuden en stærkere tilstedeværelse i Jylland, hvor inovos direktør overtager ansvaret for markedet.

Christian Ruud, CCO og partner i Pentia, siger om opkøbet:

“Der er i markedet et udtalt og accelererende behov for, at alle digitale investeringer bliver rentable på kortere tid. Sammen med inovo kan vi imødekomme det behov med endnu stærkere digitale salgsvirkemidler og udbygge vores position som en stærk forretnings- og teknologipartner for vores kunder”.

Beslutningen har effekt fra 1. august 2020, hvor alle inovos og Pentias medarbejdere flytter sammen på Pentias kontor, Skovvejen 2, Aarhus C.