PeopleGroup henter marketingchef fra Codan

Peter Engholm
25@mail.dk

Ny kontaktdirektør i DialoguePeople bliver Lise Fink Vadsholt, der er nordisk marketingchef for Erhverv hos Codan

Samme dag, som DialoguePeoples nye adm. direktør, Morten Hershøj, er tiltrådt, offentliggøres ansættelsen af en ny kontaktdirektør.

Det er Lise Fink Vadsholt, der kommer fra Codan, hvor hun i dag er nordisk marketingchef for erhverv. Hun afløser i PeopleGroup Kit Faber Boesdal, der stoppede kort tid efter offentliggørelsen af Morten Hershøjs tiltrædelse, og hendes afgang afklares nu af jurister.

Morten Hershøj siger om DialoguePeoples nye kontaktdirektør:

“Lise kan udfordre enhver marketingplan. Hun passer perfekt til det nye hold, der skal vise PeopleGroups kunder, at de kan få strategisk rådgivning på dialogområdet. Hun vil være en hjørnesten i forhold til flere af vores eksisterende kunder, idet hun kender til og har løst flere af de komplekse udfordringer i sit nuværende arbejde, som mange kunder går og tumler med”.

Lise Fink Vadsholt har i Codan fokus på udviklingen af det danske og svenske forsikringsmarked, og hun var med Codan vundet Den Danske Direct Marketing Pris i 2006. Derudover har hun en væsentlig CRM erfaring, da hun tidligere har været med til at starte CRM-enheden i Telia Mobile.