Af Pia Osbæck pia@bureaubiz.dk
Foto: Istock

Tidl. adm. direktør for TV 2 og for Altinget skal være ansvarlig for marketing og kommunikation i dansk virksomhed, der udvikler atomkraft.

Per Mikael Jensen, der fra maj 2006 til oktober 2007, var administrerende direktør for TV 2, har fået et job i en virksomhed, der udvikler atomkraft. Det skriver han på LinkedIn. Han bliver ansvarlig for kommunikation, public affairs, IR, marketing m.v. med titel af head of external affairs i virksomheden, der hedder Seaborg Technologies og har omkring 100 ansatte. 

Per Mikael Jensen

Ifølge opslaget på LinkedIn, udvikler Seaborg en ny form for atomkraft – en såkaldt 4. generations atomkraft – som “sammen med andre klimavenlige energiformer kan være med til at nedbringe denne verdens udledning af co2 og sikre stabil energi,” skriver Per Mikael Jensen.

Per Mikael Jensen var efter TV 2 CEO i Metro International i knap syv år og var efterfølgende i knap tre år CEO for Altinget. 

Seaborg Technologies, er en privat dansk startup, grundlagt i 2015, som udvikler mindre reaktorer der baserer sig på smeltet salt med henblik på at levere miljøvenlig energi.

Kommentarer

Få nyhedsbrev

Tilmeld dig Bureaubiz’ ugentlige brief om bureauer, reklamefolk og marketing - og kom bedre rundt om branchen hver dag.

Tilmeld nyhedsbrev
En del af Creative Club