Peter Berg siger farvel til Telenor – i Danmark

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

I stedet skal han begynde i et nyt job i moderselskabet Telenor Group. CBB Mobils direktør skal også videre til et job i moderselskabet.

Telebranchen er meget omskiftelig, og derfor er det noget af et særsyn, at Telenors Peter Berg i hele 13 år har præget markedsføringen i Danmark fra skiftende roller hos Sonofon, der nu bærer samme navne som sin ejer – norske Telenor.

Som marketingmand har han stået bag mange markante reklameuniverser – tag blot Polle fra Snave.

Men nu er det slut. Peter Berg forlader Telenor i Danmark for at indtage en ny rolle i moderselskabet Telenor Group. Hvilket job er endnu ikke oplyst, og der foreligger således heller ikke noget om han skal flytte til Norge – eller et andet sted.

“Det er en legende på det danske telemarked, som vi nu giver videre til koncern-hovedkvarteret. Peter har været med til at skabe Sonofon og siden hen sikre en succesfuld introduktion af Telenor-brandet i Danmark. Senest har han stået i spidsen for introduktionen af vores nye forretningsmodel på privatmarkedet, der er en af de største nyskabelser på det danske mobilmarked. Nu bliver det hele Telenor-koncernen, der får glæde af Peters kompetencer,” siger Jon Erik Haug, der er adm. dir. for Telenor i Danmark.

Han forlader et job som direktør for privatmarkedet, og her erstattes han af Mattias Ringqvist, der kommer fra et job som ansvarlig for Telenors mobilforretning på det svenske privatmarked.

Også CBBs adm. dr. Lars Asger Petersen skal videre til et job i Telenor Group. Hans rolle overtages af Mikkel Noesgaard, der siden 2010 har været i privat-divisionen.