PHDs direktør stopper efter 14 år på bureauet

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

Bureauets nye adm. direktør er fundet hos OMD. Nini Roed vil udfordre sig selv og søge helt nye veje – derfor har hun valgt at stoppe uden at vide, hvad hun skal.

Nini Roed (40) har reelt været hos OMG i 16 år. Heraf har de sidste 14 år været hos PHD, der startede som Mediawise for netop 14 år siden.

Hun har således været med fra start og har de sidste 2 1/2 år været adm. dir.

Det er med betydeligt vemod, hun har valgt at sige sit job op.

“Men jeg synes tiden er inde til at udfordre mig selv og se, om mine kompetencer kan bruges i andre sammenhænge, mens jeg stadig har alderen til det. Jeg ved ikke, hvad der skal ske, men jeg har et stort netværk og er fuldstændig åben,” siger Nini Roed og kalder det for det største skridt i sit liv.

“Men det er rigtigt svært at åbne helt op, mens man sidder i et travlt job. Det er et stort skridt, men jeg har en god følelse omkring det,” siger Nini Roed.

Hos OMG siger adm. dir. Peter Gottfredsen også farvel til Nini Roed med vemod.

“Det er absolut med vemod, at vi siger farvel til hende. Men hun har været hos os i rigtig mange år, så lysten til at udfordre sig selv er ikke uforståelig,” siger Peter Gottfredsen, der ikke havde svært ved at finde en afløser i egne rækker.

“PHD er startet på et grundlag om at have en anderledes og ny tilgang til strategisk planlægning. Det er en stærk planner-kultur, og bureauets nye direktør er Claus Andersen, der kommer fra OMD. Han er oprindeligt sociolog og har bl.a. arbejdet i OMGs Insight Group, så han er som skræddersyet til jobbet.”

Hos OMD er Christian Thorn blev udnævnt til strategisk direktør i stedet for Claus Andersen.