PR-bureau åbner Aarhus-kontor

peng

Have Kommunikation har i tre årtier haft base på Frederiksberg. Nu udvider bureauet mod vest og åbner kontor på Aarhus Havn.

Man ser relativt ofte jyske og fynske bureauer åbne kontor i København, mens der er længere imellem den modsatte rejse.

Nu drager Have Kommunikation ikke desto mindre mod det jyske, nærmere bestemt til et kontor i Pakhus 13 på Aarhus Havn ved siden af det kommende Urban Media Space.

Udvidelsen er udtryk for et ønske om at komme tættere på ”det stigende antal samarbejdspartnere i Aarhus og resten af Jylland” – bureauet har for nærværende samarbejde med aktører i 10 jyske byer.

Bureauet – hvis hovedkontoret fortsat vil være at finde på Frederiksberg – har længe gået med planer om at etablere sig i Jylland – planer, der er blevet mere konkrete i takt med antallet af kunder vest for Storebælt.

Indehaver og grundlægger Christian Have siger:

”Den kulturelle og kreative sektor, som er vores hjemmebane, er generelt i vækst, og ikke mindst i det jyske sker der rigtig meget. Det kreative vækstlag spirer, og mange steder satses der massivt på at bruge kulturen som løftestang for udvikling. Det er spændende, det er et felt, hvor vi er rigtig stærke, og den udvikling vil vi gerne være en del af.”

Kontoret i Aarhus åbner den 10. november, og projektkoordinator Natasha Holst Bülow vil sidde der fast og blive suppleret af 1-3 andre medarbejdere fra bureauet; Christian Have samt direktionsmedlemmerne Rasmus Navntoft og Kristina Sindberg.

Sidstnævnte er leder af bureauets afdeling for Events & Awards, mens Rasmus Navntoft, der leder bureauets afdeling for Strategi & Analyse, bliver leder af Aarhus-kontoret.