PR-bureau styrker sig i de baltiske lande

Pressemeddelelse

Burson-Marsteller indgår partnerskab med bureauer i Estland, Letland og Litauen.

Det globale PR- og kommunikationsbureau Burson-Marsteller har indgået et strategisk samarbejde med tre af de PR-bureauer i de baltiske lande; BVRG i Litauen, Hamburg & Partners i Estland og Mediju tilts i Letland.

Udvidelsen beskrives som et vigtigt skridt i Burson-Marstellers bestræbelser på at cementere sin position som et af verdens førende kommunikationsbureauer, der kan tilbyde lokalt forankret rådgivning over hele verden.

Maria Sennels, administrerende direktør hos Burson-Marsteller i Danmark, peger på, at flere og flere virksomheder betragter Norden og Baltikum som en region og derfor forventer at kunne få rådgivning på tværs af grænserne uden at skulle have forskellige samarbejdspartnere. Hun er derfor ikke i tvivl om, at det både vil gavne eksisterende kunder og tiltrække nye kunder.

“Aftalen med de tre nye partnere er en væsentlig tilføjelse til Burson-Marstellers tilstedeværelse i EMEA- regionen (Europa, Mellemøsten og Afrika). Med den stærke vækst, de baltiske markeder oplever, er jeg ikke i tvivl om, at flere og flere virksomheder vil få interesse i de lande og dermed også vil have brug for rådgivning af international standard, men med stærk lokal indsigt,” siger hun.

Burson-Marsteller har igennem de seneste år styrket sin position i EMEA-regionen, herunder i Afrika og i Mellemøsten, hvor bureauet har 11 kontorer. I alt har Burson-Marsteller 132 kontorer fordelt på 85 lande rundt om i verden.