PR-bureau opruster på sin egen PR

Pia Osbæck
pia@bureaubiz.dk

I 2011 var det Danmarks mest veldrevne bureau. Men det var – og er stadig – relativt ukendt. Det skal en ny ansat ændre på.

Operate blev i 2011 kåret til Danmarks mest veldrevne bureau blandt 166 bureauer i Bureaubiz’ årlige bureauanalyse. Sidste år blev det til en 7. plads.

Dengang blev bureauet beskrevet som ’relativt ukendt’ og det er det sådan set stadig. Men den status skal der gøres op med nu.

Derfor har Operate ansat en presse- og  kommunikationsmedarbejder, der får til opgave at øge kendskabet til bureauet.

”Vi skal intensivere indsatsen på de sociale medier og være mere synlige som meningsdannere. Og så skal vi fortælle mere om, hvad vi laver for vores kunder”, siger Kasper Adsbøll, der har fået til opgave at gøre bureauet mere kendt.

Ifølge den nye presse- og kommunikationsmedarbejder, viser målinger, at Operate ligger helt i bund med hensyn til, hvor ofte man bliver nævnt i pressen.

”Til gengæld er vi et af Danmarks største bureauer, idet vi har 50 ansatte”, siger Kasper Adsbøll, der har en kandidatgrad i Politisk Kommunikation & Ledelse fra CBS og en bachelorgrad i Kommunikation og Virksomhedsstudier fra Roskilde Universitet.

Kasper Adsbøll har i sin studietid haft jobs, hvor han har beskæftiget sig med branding og kommunikation, blandt andet hos Nykredit samt hos Ministeriet for Ligestilling og Kirke.

Privat er han også vant til medieopmærksomhed, da han er er kæreste med Alphabeat forsangeren Stine Bramsen.