Pr-bureauer hyrer top V-spindoktor

FiG

Burson-Marsteller har indgået et såkaldt strategisk partnerskab med statsministerens tidligere rådgiver.

Det er en person med solid politisk erfaring, som Burson-Marsteller nu knytter til sig igennem et strategisk partnerskab.

Der er tale om Søs Marie Serup, som med partnerskabet får fast kontor hos Burson Marsteller og kommer til at indgå som associeret rådgiver. Dermed får bureauets kunder adgang til hendes ekspertise og rådgivning, og Søs Marie Serups virksomhed får en stor organisation i ryggen.

“Det er en fantastisk profil for os at indgå strategisk partnerskab med og en stærk udvidelse af vores gode netværk i dansk politik og kommunikationsbranchen i det hele taget. Vi har allerede et hav af spændende opgaver og ideer, hvor Søs vil kunne bidrage væsentligt til gavn og udvikling for både vores kunder og internt,” siger Kim Larsen, adm. direktør for Burson-Marsteller i Danmark.

Søs Marie Serup har været pressechef for partiet Venstre under statsminister Anders Fogh Rasmussen, kommunikationschef i Finansministeriet, pressechef i Statsministeriet og personlig rådgiver for statsminister Lars Løkke Rasmussen.