PR-direktør stopper efter uenighed

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

Kun godt et år efter, at Hill & Knowlton fik ny direktør, skal bureauet nu igen på jagt efter en ny adm. dir.

Hill & Knowlton skal have ny chef. Bureauet har meddelt, at adm. dir. Hanne Danielsen forlader jobbet på grund af uenighed om den fremadrettede strategi.

Dermed blev hendes karriere i den internationale PR-kæde kort. Det er kun godt et år siden, hun tiltrådte, og blot få måneder senere blev hun forfremmet til en international toppost inden for Hill & Knowlton med titlen Head of Media and Entertainment, Europe, Middle East and Africa (EMEA).

I en pressemeddelelse skriver bestyrelsesformand Lars Erik Grønntun:

“Under Hanne Danielsens ledelse har bureauet gennemgået en nødvendig og omfattende forandring. Jeg har respekt for Hannes beslutning om at videreudvikle sig udenfor Hill & Knowlton.”

Han står nu i spidsen for bureauet sammen med ledergruppen indtil en ny adm. dir. er fundet.

Leif Hindsted, der er direktør og partner, siger til Bureaubiz om uenigheden:

“Vi er en stor international virksomhed, der er i en enorm udvikling. Der er kommet en ny ledelse og en ny strategi, som ikke er den samme som, da Hanne Danielsen overtog ledelsen af bureauet her I Danmark.”

Han fremhæver, at Hanne Danielsen har været med til at indføre og facilitere nye procedurer og kulturer oven på de kolbøtter, bureauet oplevede sidste år.

Kolbøtter som bl.a. omfattede et ringe regnskabsresultat med et betydeligt fald i bruttoavance og et underskud på ca. 2 mio. kr.

Leif Hindsted vil ikke udtale sig om, hvordan økonomien ser ud for indeværende år.

Hanne Danielsen overtog ledelsen af bureauet lige efter sommerferien sidste år i forbindelse med, at brødrene Jens og Søren Kofoed sagde farvel til det bureau, de havde bygget op gennem en årrække – først under navnet ABC Public Relations.

Hanne Danielsen kom fra et job som direktør for New Business Areas under TV2/Danmark.