PR-direktør: Jeg er rasende

Pia Osbæck
pia@bureaubiz.dk

Brancheklip: Mere Waterfront – Lotte Hansen kommenterer de sidste ugers Waterfront-sag. Og Jyllands-Posten kan fortælle om, hvordan Waterfront fik fat i et konkurrerende bureaus mail til en mulig kunde.

’Jeg er rasende’. Sådan skriver Lotte Hansen, adm.dir. i Hansen Agenda i et debatindlæg i Børsen.

Og det hun er rasende på, er det efterhånden meget velkendte PR-bureau Waterfront.

’Hvad bilder de sig egentlig ind’, fortsætter hun, ’at tro at man kan drive ansvarlig kommunikationsvirksomhed på den måde?’

Samtidig kommer der mere Waterfront i Jyllands-Posten, der kan fortælle, at bureauets adm. dir., Lars Poulsen, tilsyneladende har overvåget en tidligere medarbejders e-mails. Historien involverer et andet bureau, Dreyer & Kvetny, hvor medarbejderen (Karsten Madsen) blev brugt som konsulent efter at være stoppet hos Waterfront.

Dreyer & Kvetny pitchede på De Konservative og sendte en mail til partisekretæren med kopi til Karsten Madsen. Den mail fik Lars Poulsen fat i, og partisekretæren afviser, at han har sendt den videre. Waterfront er blevet meldt til politiet.

Lotte Hansen giver også de politikere, der har været i kontakt med Waterfront en bredside:

’Jeg kan heller ikke lade være med at tænke på, hvorfor nogle af vores politikere synes, at de skal deltage aktivt i den slags gedulgte lobby-arrrangementer … De skal bare tage telefonen og booke et møde med virksomheder og organisationer om deres legitime interesser (indlæg i Børsen, p. 2) (Jyllands-Posten Erhverv p. 7)