PR-Pris udvider juryen

Pia Osbæck
pia@bureaubiz.dk

To tidligere MF’ere skal være med til at finde vinderen i Public Relations Branchens pris, PR Tigeren.

For tredje år i træk kårer Public Relations Branchen årets PR Tiger til de bureauer, der har udmærket sig inden for henholdsvis PR strategi, eksekvering eller nytænkning.

Sidste år var juryen på 6 personer. I år udvider man til 7 jury-medlemmer – hvor 3 er nye, og 2 træder ud.

Det er to tidligere folketingsmedlemmer, nemlig Lene Espersen, der nu er direktør hos Danske Arkitekter og Gitte Seeberg, der er generalsekretær hoos WWF Verdensnaturfonden, der er de nye jury-medlemmer.

Det tredje nye jury-medlem er Kim Larsen, der er Head of Group External Relation i Danske Bank.

Gengangerne fra sidste år er rektor på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, Jens Otto Kjær Hansen; adm. direktør i Dansk Erhverv, Jens Klarskov; Direktør i Tuborgfondet, Anne-Marie Skov samt adm. direktør i Lead Agency, Kresten Schultz Jørgensen.

Søren Kaster, der er formand i Public Relations Branchen, forklarer de kriterier, der ligger til grund for valget af jury-medlemmer:

”Det har været afgørende for os, at juryen har tyngde og er i stand til at repræsentere både et bundlinje-fokus, en skarp faglighed og et forretningsmæssigt fokus. Det er nødvendigt, når vi skal hele vejen rundt om PR- og kommunikationsdisciplinerne, som tæller alt fra lobbyopgaver/Public Affairs, over strategisk rådgivning omkring omdømme, krisestyring og lignende til positionering af produkter og virksomheder igennem fx sociale medier eller presse.”

De udtrædende jurymedlemmer er medlem af Europaparlamentet,Morten Helveg Petersen og adm. direktør i Call Me, Hanne Lindblad.

Kampagner og bureauer kan indstilles frem til 1. oktober. Se hvordan her.

Sidste år modtog Public Relations Branchen 42 indsendelser.