Af Pia Osbæck pia@bureaubiz.dk

Malene Korsholm optages som partner og får samtidig en ny titel.

Siden september har Pravda haft to partnere i stedet for tre, da Michael Lyder Andersen gik ud af partnerkredsen.

Nu udvider man igen ejerkredsen fra to til tre med indlemmelsen af Malene Korsholm som partner.

Samtidig bliver Malene Korsholm, der har været på bureauet siden 2012, udnævnt til client director.

Her får hun udover at fortsætte med at rådgive nuværende og nye kunder om strategisk kommunikation, også medansvar for at udvikle og implementere Pravdas salgs- og markedsstrategi.

Den strategi skal bl.a. realiseres via inhouse kompetencer inden for videoproduktion og inbound marketing, skriver bureauet i en pressemeddelelse.

”Malene er Pravda-kvinde med hud og hår, og hun har gennem hele sin ansættelsesperiode gjort en enorm indsats for at udfordre og udvikle vores kunder. Hun er hundredemeter-mester i at spotte præcis, hvordan vi med størst effekt hjælper vores kunder, og hun har gjort et stort stykke arbejde i forhold til at styrke vores position som markedets foretrukne B2B-bureau. Samtidig er hun et supersympatisk menneske og et virkelig godt match til husets ledelse.” siger CEO Mette Hejl, der sammen med creative director Michael Bechara Eg er de to øvrige partnere.

Selv siger Malene Korsholm:

”Jeg glæder mig meget over at indgå i partnerkredsen, for jeg tror fuldt og fast på Pravdas mission om at være branchens foretrukne B2B-bureau. Vi har det helt rigtige fundament for en fortsat spændende rejse med et superstærkt hold af kreative og strategiske kræfter, og vores fokus på brands, leads og salg mærker vi en stor interesse for i markedet”.

Malene Korsholm har en kandidatgrad i Marketing fra Aarhus Universitet.

Pravda har eksisteret siden 1969 og har 25 ansatte.

Kommentarer

Få nyhedsbrev

Tilmeld dig Bureaubiz’ ugentlige brief om bureauer, reklamefolk og marketing - og kom bedre rundt om branchen hver dag.

Tilmeld nyhedsbrev
En del af Creative Club