Pressemeddelelse: Kundefokus afgørende for TDC’s bureau-valg

Pressemeddelelse

TDC har i dag udsendt en pressemeddelelse om valg af bureau. Den fulde ordlyd er her.

Processen med øget fokus på kunderne i alle dele af TDC har nu også fået betydning for valget af nyt reklamebureau. TDC har valgt fremover at samarbejde med People Group.

“Det er altid sundt med friske øjne på markedsføringen. Og vi er blevet imponerede over People Group evne til at kombinere det strategiske overblik med de kreative ideer til, hvordan vi i højere grad kan fokusere på vores eksisterende kunder.” Sådan forklarer TDC’s marketingdirektør Tomas Pietrangeli valget af bureau.

Jan Duckert, direktør i People Group, glæder sig til samarbejdet med TDC:

“Vi er meget stolte over, at TDC har valgt os som fremtidig samarbejdspartner. TDC har et enormt potentiale, som vi glæder os til at arbejde med. Der er ingen tvivl om, at det her er en af de absolut mest spændende opgaver inden for markedsføring. Den ser vi meget frem til at gå i gang med.”

TDC’s eksisterende kunder bliver den røde tråd i markedsføringen fremover:

“Vi er endnu ikke helt parate til at afsløre det kreative koncept. Udgangspunktet bliver, at halvdelen af alle danskere faktisk er kunde hos TDC allerede, og derfor vil vi gerne gøre mere for at fortælle vores kunder om de mange muligheder og fordele, de har hos os,” fortæller Tomas Pietrangeli.