Propeople køber fynsk digitalt bureau

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

Det lille bureau Chainbizz bliver nu en del af den ekspansive Propeople gruppe. Bureauet fortsætter som sig selv.

Propeople kan nu skrive en ny adresse på landkortet. Bureauet er til stede i otte lande plus Danmark, hvor man har kontorer i både Aarhus og København, men bliver nu også repræsenteret næsten midt imellem.

Propepople har nemlig købt Chainbizz i Odense.

De 8 medarbejdere syner ikke umiddelbart af meget i forhold til de ca. 200 medarbejdere, som Propeople i forvejen beskæftiger, men de kan noget, som Propeople gerne vil have fat i.

Chainbizz er Sitecore-specialister.

“Bureauet har nogle kompetencer og projekter, som vi gerne vil have adgang til. Medarbejderne er stort set alle Sitecore-udviklere, og købet giver os flere kræfter i forhold til digital udvikling på Sitecore – både for eksisterende og nye kunder,” siger Jesper Malmborg, CEO Propeople Danmark.

Derfor kommer Chainbizz også til at køre videre som hidtil med kunder og under fortsat ledelse af Jørgen Svenstrup.

“De skal selvfølgelig sørge for fortsat at passe de kunder, som Chainbiiz har, men vil nu blive inddraget i andre Propeople-projekter. Vi har en stor kundebase, vi vokser og har masser af opgaver, så der bliver masser af brug for folkene hos Chainbizz,” siger Jesper Malmborg.

Prisen er uoplyst. Sælger er først og fremmest erhvervsmanden Stig Hølledig, der er hovedaktionær i Chainbizz.

Bureauet har afsluttet regnskab for nogle måneder siden. Forrige regnskabsår viste markant fremgang – men viste også, at Chainbizz har haft nogle svære år, hvor egenkapitalen blev tabt.

Der er ikke oplyst noget om, hvordan det seneste regnskabsår sluttede. Blandt Chainbizz’ kunder finder man Blue Water Shipping, Expert Danmark og Eurosko Norge.