Realitykendis stifter politisk parti i ny kampagne

Emil Malte Simonsen
emil.s@bureaubiz.dk

I samarbejde med alkoholbrandet Fisk stifter Thalia Pitzner et spritnyt politisk parti: Glitterpartiet. Butter Agency er det kreative bureau bag kampagnen.

I en Instagram-video annoncerer Thalia Pitzner, der er datter af diamanthandleren Katarina Pitzner og en del af ‘Diamantfamilien’, som TV2 har lavet en reportageserie om, at hun starter et nyt politisk parti: Glitterpartiet.

Partiet er stiftet i samarbejde med Glitter Fisk, der er en ny variant af Fisk, som spiritusproducenten United Drinks står bag. 

Under parolen ‘Make Denmark Glitter Again’ vil partiet bl.a. kæmpe for retten til at kunne lave ‘en hurtig og lækker drink’, ‘Zoom-nedskæringer’ og mere glitter i tilværelsen. Det fremgår af Glitterpartiets Instagramside

Det er formodentligt gået op for de fleste, men hvis ikke, så skal det understreges, at partiet er et PR-stunt, forsikrer Victor Gerner, der er creative lead på kampagnen, som er skabt af det kreative bureau Butter Agency. Det er første kampagne, bureauet laver for United Drinks, der tidligere havde Unknown som bureau. 

Valgplakater og hjælpepakker
Kampagnen blev lanceret i går, og har til formål at øge kendskabet til den nye spiritusvariant Glitter Fisk. Den kører i første omgang kun på Instagram via Thalia Pitzner og Glitterpartiets profiler, og vil blive udfoldet med flere ‘mærkesager’, valgplakater og lanceringen af hjælpepakker. Måske kommer der også endnu en minister i partiet, siger Victor Gerner til Bureaubiz.

Håbet er, at kampagnen kommer til at leve organisk. Det ser i første omgang ud til at lykkes. Kort efter lanceringen greb Se&Hør historien og skrev Thalia Pitzner chokerer: Stifter politisk parti. I dag har Glitterpartiet over 1400 følgere på Instagram.

Ifølge Anne Sophie Lange, der er CEO i Butter Agency, er det bureauets tilgang “altid at have målgruppeindsigten i fokus” og forsøge at skabe “socialt intelligente idéer.” 

For Glitter Fisk er målgruppen kvinder i alderen 20-35. Det kreative koncept fandt Victor Gerner og resten af holdet bag kampagnen på, da de under lockdown kiggede på sig selv.

“Vi sad og hang med mulen derhjemme i joggingtøjet og havde møder over Zoom – præcis som målgruppen. Vi fandt også ud af, at salget af stiletter er dalet med 71 % under Covid-19. Og så er det jo videnskabeligt bevist, at hvis man gør noget ud af sig selv, redder sin seng og tager sit favoritoutfit på – så bliver man automatisk gladere.” 

 

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Et opslag delt af Glitter Fisk (@glitterpartiet)