Recommended ændrer strategi på dialog-området

Peter Engholm
25@mail.dk

Bureauet har sagt farvel til Andreas Kjær Thomsen, der var ansat til at bygge en relations-afdeling op. I stedet lægges dialog-kompetencerne hos Zupa.

I begyndelsen af sidste år ansatte Recommended Andreas Kjær Thomsen til at etablere en afdeling, der skulle opbygge kompetencer inden for dialog- og relationsmarkedsføring.

Kjær Thomsen kom fra DM-virksomheden InterMail Solutions, hvor han var senior dialog konsulent, og opgaven hos Recommended var at skabe aktiviteter, der knyttede virksomhedernes kunder tættere til dem og udbyggede de gode relationer.

Kompetence-enheden skulle øge fokus på effektmåling og synliggørelse af ROI.

Recommended har hverken forladt formål eller fokus, men fremover vil kompetencerne være samlet et andet sted i koncernen.

“Vi har på det seneste investeret i nogle bureauer, heriblandt Zupa – og vi er ved at skære til, så snitfladerne ligger mere rigtige i forhold til kompetencerne. Og med de naturlige og betydelige snitflader, der er mellem digital og dialog, er det naturligt at opbygge dialogkompetencerne i et webbureau,” siger Recommends adm. direktør, Jørgen Blauert.

Derfor har bureauet sagt farvel til Andreas Kjær Thomsen. Afskeden kommer omtrent samtidig med, at netop Zupa har hentet Per Lobedanz ind. Årets Marketingstrateg fra DM Dagen forrige år kom fra RelationshusetGekko, hvor han var kontaktdirektør.

Ved ansættelsen af Per Lobedanz blev det da også understreget, at Recommended kan trække på den nye kompetence.