Recommended ansætter fremtidsforsker

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

Desuden har bureauet inden for de seneste to måneder ansat i alt syv nye medarbejdere.

Det er allerede kommet frem, at Recommended forventes at komme med et af bureauets bedste regnskaber nogen sinde. Men det høje aktivitetsniveau er åbenbart fortsat siden afslutningen på regnskabsåret d. 30. juni.

I hvert fald har bureauet inden for de seneste to måneder ansat syv nye medarbejdere spredt over en bred palette af funktioner.

Den mest spektakulære er nok ansættelsen af fremtidsforskeren Birthe Linddal Hansen, som skal hjælpe bureauet med at fokusere på nye måder at nå målgrupperne på.

“Nogen vil kalde det for en strategisk planner, og det er da også en del af hendes arbejde. Men det er vigtigt at hun fastholder helikopter-persektivet fra sit virke som fremtidsforsker – dels i forhold til at påvirke de løsninger, vi arbejder med og dels i forhold til beslutninger hos vores kunder. Hun skal gerne hjælpe os længere ind i maskinrummet”, siger adm. dir. Jørgen Blauert og tilføjer, at Birthe Linddal Hansen bl.a. har stor erfaring på fødevareindustrien.

Ud over fremtidsforskeren har Recommended også øget bemandingen på dialog- og relationsområdet.

“Vi har tidligere ansat en dialog-chef, og nu har vi haft held til at lande nogle opgaver, som gør at vi skal øge bemandingen”, siger Jørgen Blauert.