Recommended Cph sælger fisk

FiG

Kunden ligger i Jylland, men det er Recommendeds københavnske afdeling, der er lead på en kampagne, der skal bakke op om hele fiskebranchens indsats.

Nu hedengangne Scanad nåede at skabe en ny kampagne for Fiskebranchen som opfølger på den berømte Minna og Gunnar. Det er så et andet bureau med hovedsæde i Århus, der står bag en kampagne, der skal bakke op om Fiskebranchens.

Men det er Recommendeds københavnske del, Recommended Cph, der står som lead på indsatsen for Thorfisk med hovedsæde i Grenå.

Indsatsen retter sig mod detailledet, og allerede nu meldes der om betydelig effekt.

Thorfisk, som er hjemmehørende 20 meter fra kajkanten i Grenå, er markedsleder på frisk fisk i dagligvarekæderne, men har aldrig tidligere mærket en så markant stigning i efterspørgslen.

“Vi har i de sidste to uger oplevet et all time high i form af en eksplosiv vækst i efterspørgslen på frisk fisk i den periode, hvor vi har arbejdet på indsalget af vores nye kampagne. Vi har måttet kalde alt ind og har arbejdet i 2-holdsskift for at imødekomme kædernes efterspørgsel op til kampagnestarten i dag,” siger Lars Christensen, der er salgs- og marketingdirektør for Thorfisk.

Recommended/Zupa har stået for strategien og produktionen af præsentationer samt indsalgsmateriale til detailkæderne. Det har sikret Thorfisk et solidt indsalg på tværs af hele detailleddet, som fra i dag bruger kampagnematerialet i en omfattende eksponering i både online og offline markedsføring.

Kampagnen kører resten af efteråret.

“Der er ingen tvivl om at en fælles indsats fra alle parter, både branchen, producenterne og detailleddet, nok skal give resonans ude i de danske køkkener og få danskerne til at fiske mere fisk op af køledisken de to gange om ugen, som anbefales af Sundhedsstyrelsen,” siger Lars Christensen.