Recommendeds tredje københavner er hentet fra Hjaltelin Stahl

Peter Engholm
25@mail.dk

Den århusianske offensiv i København rummer nu også en senior ADer, og bureauet er klar til start.

Recommended åbner nyt bureau i København, Recommended CPH, der skal ledes af Rune Gitz-Johansen og Flemming Holm, som begge kommer fra Halbye Kaag JWT. Bureauets tredjemand er fundet hos Hjaltelin Stahl & Co.

Hans Troldahl, 39, har her haft titel af creative director, altså en slags højre hånd for kreativ direktør Nicolai Stahl. Han kom til Hjaltelin, Stahl & Co fra La Familia, og har bl.a. også været på Republica og Young & Rubicam.

“Hans Troldahl har erfaring med branding, produkt- og detailhandelsmarkedsføring, og vil bidrage med masser af kompetencer og kontakter fra sine 17 år i branchen”, siger adm. direktør i Recommended CPH, Rune Gitz-Johansen.

En 4. medarbejder er også ansat, Sofie Carl, der bliver projektleder.

Og det gælder om at få navnene på plads, før flere kommer til. For ambitionen er, at Recommended CPH vokser sig til ganske hurtigt. Adm. direktør for Recommended, Jørgen Blauert, sagde i sidste uge:

“Åbningen skal på sigt gøre Recommended til landets største bureau. I første omgang åbner vi med fire mand, men jeg ser gerne, at vi inden for et par år kan sætte et nul bag det tal.”