Represented udvider med SoMe-bureau

Pia Osbæck
pia@bureaubiz.dk

Influencermarketingbureauet ansætter en influencer, der også er tidligere medarbejder, til at stå i spidsen for det nye bureau.

Influencermarketingbureauet Represented Bloggers Delight – i daglig tale Represented – udvider med et SoMe bureau med navnet Represented Studio.

Formålet med bureauet er at skabe content og SoMe management på abonnementsbasis til nuværende og kommende annoncører, skriver de i en pressemeddelelse, og tilføjer, at det skaber en rød tråd i kundernes tilstedeværelse på sociale medier.

Til at stå i spidsen for Represented Studio har man hentet Laura Schrøder, der selv er influencer med 30.000 følger samt content specialist.

”Da det kom for mit øre, at Laura Schrøder efter tre år som selvstændig med eget content bureau, var åben for at blive en del af en større organisation igen, tøvede jeg ikke med at række ud,” siger Henrik Akselbo, direktør og medstifter af Represented.

Laura Schrøder har tidligere arbejdet hos Represented og har efterfølgende arbejdet som PR- og marketing manager for modevirksomheden Five Units.

“Med Laura får vi en profil, der besidder en unik forståelse for SoMe-indhold fra både
kundesiden, bureausiden og som indholdsskaber. Hun kan sikre vores kunder den helt rette
rådgivning og det helt rigtige indhold,” siger Henrik Akselbo.

Represented Studio vil tilbyde indholdsproduktion til bl.a. Instagram og TikTok samt planlægning og håndtering af udgivelser.

“SoMe er fremtidens digitale visitkort – næsten 40 pct. af Gen Z foretrækker at søge på TikTok
og Instagram over Google Søgning og Maps. Derfor er det vigtigt at have et flot og
veludviklet feed. Jeg elsker netop at hjælpe vores samarbejdspartnere med at opnå dette
mål og styrke deres forretning,” siger Laura Schrøder.