Republica opruster med direktør fra TBWA & BBDO

Peter Engholm
25@mail.dk

Bureauet udvider plannerafdelingen og har ansat en ny chef for den. Hun er fundet hosTBWA & BBDO.

Republica ansætter en ekstra planner og giver hende ekstra ansvar ved samme lejlighed.

Således har bureauet pr. 1. marts ansat Mette Bech som Head of Strategic Planning.

Hun kommer fra en stilling som strategisk direktør på TBWA & BBDO og skal være ansvarlig for plannerafdelingen hos Republica, som herefter består af fire strategiske plannere.

Mette Bech er cand.mag. i dansk og kommunikation og har ti års erfaring som strategisk planner. Først i London, hvor hun var ansat tre år på det engelske reklamebureau, St. Luke’s. Herefter var hun i fire år hos Bates Y&R i København. I 2012 flyttede Mette til BBDO, der senere blev fusioneret med TBWA.

”Ansættelsen af Mette er et udtryk for, at vi ønsker at styrke den strategiske afdeling på Republica. Mette er en utrolig dygtig strateg, og vi glæder os meget til at få hende ombord.”, siger Susanne Lund, der tiltrådte som adm. direktør på Republica i midten af forrige måned efter 11 år hos Bates Y&R – senest som strategisk direktør.

Hos TBWA & BBDO siger adm. direktør Erich Karsholt – i øvrigt også tidligere Bates Y&R – om Mette Bechs farvel:

”Jeg ønsker Susanne og Republica tillykke med ansættelsen af Mette, der har været en fornøjelse for os at arbejde sammen med. Vi har endnu ikke fundet Mettes afløser, men er i dialog med mulige kandidater.”