Revolt henter kreativ direktør hos Kunde & Co

Emil Malte Simonsen
emil.s@bureaubiz.dk

Revolts nye kreative direktør overtager stillingen fra en af bureauets ejere, der bliver design director på Revolts nyåbnede kontor i Malmø. Bureauet har de seneste år oplevet markant økonomisk fremgang.

Det kreative bureau Revolt henter ny kreativ direktør fra Kunde & Co i skikkelse af Andreas Dithmer. Han overtager roret fra medejer af Revolt, Ryan Waring, der som design director skal stå i spidsen for bureauets nyåbnede kontor i Malmø.

Andreas Dithmer forlader en stilling som senior creative lead hos Kunde & Co, og kommer til at stå i spidsen for den kreative afdeling på Revolts hovedkontor i København

Tidligere har han lavet kampagner for kunder som Opel, Grundfos, Citröen, Durex, Ifö og Premier is. Om jobskiftet siger Andreas Dithmer i en pressemeddelelse:

“For mig som kreativ er det den største drøm at gøre oprør. Mod det vedtagne, det forventede og det normale. At gribe en høtyv og både mentalt og bogstaveligt at iføre sig sine slangeskindsstøvler og storme fremad uden frygt. Med en sang på læben og tiltroen til sin egen faglighed i rygsækken. Revolt er for mig et sted, hvor man, og nu jeg, kan udleve den længsel i et fantastisk team med Gus Murray og Ryan Waring ved styret.” 

Gus Murray og Ryan Waring overtog i 2017 ejerskabet af Revolt fra Morten Meisner og Kasper Kastoft Nielsen, der stiftede bureauet i 2008. Siden overtagelsen er regnskabet blevet mere end fordoblet og bureauets udgifter blevet nedbragt.

Gus Murray, der udover at være medejer, også er direktør for Revolt, gør sig store forventninger til Andreas Dithmers rolle. I pressemeddelelsen siger han:

“Som et kreativt drevet bureau, er det at hente en profil som Andreas Dithmer en kolossal styrkelse. Hans ubestridelige talent vil væbne Revolt med den kreative sprængkraft til at opfylde vores ambition om at hjælpe brands med at stå for noget. Andreas er udstyret med en imponerende erfaring og ikke mindst den form for passion og begejstring for sit fag, der smitter af på alle omkring ham. Det vil både vores bureau og vores klienter mærke, når han fremover vil være med til at udløse de potentialer, der allerede eksisterer.”

Revolt tæller i dag 24 medarbejdere fordelt på de to kontorer. I løbet af januar og februar er der udsigt til tre ansættelser yderligere. 

Nøgletal for Revolt

Bruttofortjeneste
2019: 12.872.665 kr. 
2018: 5.552.000

Driftsresultat
2019: 5.506.762
2018: 514.000

Resultat
2019: 4.270.964
2018: 384.000