Rigmor Zobel Ravn forlader Integrals bestyrelse

Peter Engholm
25@mail.dk

Integral har i løbet af 2009 gennemført en ændring af bureauets bestyrelsessammensætning, hvor man har sagt farvel til tre ud af seks medlemmer.

En søgning på Integral og bestyrelse på Google giver et kig på bureauets tidligere hjemmeside, hvor der konstateres “Ingen grund til at frygte kedelige bestyrelsesmøder”.

For med i bestyrelsen var nemlig Flemming Lindeløv, Rigmor Zobel Ravn og Teddy Wivel.

Derfor kan man modsætningsvist konstatere, at bestyrelsen nu må være mere kedelig, for ingen af de tre personer sidder længere i bureauets bestyrelse.

I torsdags meddelte Erhvervs- og Selskabsstyrelsen, at Rigmor Zobel Ravn er trådt ud af Integrals bestyrelse. I forbindelse med det ordinære bestyrelsesmøde i foråret udtrådte Flemming Lindeløv og Teddy Wivel af bestyrelsen efter fire år. Dermed består Integrals bestyrelse nu af de to partnere, Casper Janns og Jesper Vilstrup, samt Jens Thrane-Møller, der er formand.

“Integrals bestyrelse er gået fra 6 til 3 personer i løbet af 2009. Ambitionen er ikke at have et bestemt antal bestyrelsesmedlemmer, men derimod at have en match mellem vores udfordringer og bestyrelsesmedlemmernes kompetencer. Vi var glade for den gamle bestyrelses sammensætning og er ligeså med den nye,” siger Jesper Vilstrup, adm. direktør i Integral.

Jens Thrane-Møller, der for nylig konverterede titlen som konstitueret direktør til adm. direktør i SP3, er fortsat bestyrelsesformand i Integral, og Jesper Vilstrup har også tidligere over for Bureaubiz slået fast, at netop det indgående branchekendskab var blandt grundene til, at Integral ønskede Thrane-Møller som bestyrelsesformand.

“Jens er en kapacitet at have siddende for bordenden. Det bekræfter direktørposten i SP3 på bedste vis. Vi har et stort udbytte ud af at have ham i Integrals bestyrelse. Og så længe vi har det, og Jens ønsker at være en del af bestyrelsen, så ændres der ikke på det,” siger Jesper Vilstrup.