Rikke Frelle stopper: Adapt henter ny direktør fra egne rækker

Pia Osbæck
pia@bureaubiz.dk

Opdateret: Én af Adapts egne, Martin Povlsen, bliver ny direktør for det digitale bureau i Danmark. Rikke Frelle stopper efter eget ønske.

Adapts adm. direktør de sidste knap tre år, Rikke Frelle, stopper efter eget ønske. I alt hun været på bureauet i knap otte år.

”Man skal passe på ikke at blive for magelig, og det var jeg måske lidt ved at blive. Jeg trænger til at komme ud i nogle nye situationer,” siger Rikke Frelle.

På spørgsmålet om, hvad hun skal nu, siger hun:

”Lige nu har jeg brug for et arbejdsfrit liv i en periode, hvor jeg løsriver mig fra Adapt, men jeg går da med nogle tanker og muligheder, som jeg ikke kan melde ud endnu.”


Rikke Frelle

Også den nye direktør hentes fra egne rækker. Det er Martin Povlsen, der har været på bureauet siden 2013, og har været partner siden 2015.

Hans hidtidige stilling har været business development director, og han var i en treårig periode adm. direktør for Adapt Mobile.

Martin er den helt naturlige arvtager til rollen. Han har en lang og imponerende karriere her i huset, er én af skaberne af den kultur og de værdier vi lever efter i dag, og vil afgjort kunne styre Adapt i den rigtige retning. Fremtiden for bureauet ser rigtigt lovende ud – det samme gør det for de kommende digitale kundeoplevelser leveret af os. Vi er stolte og glade over, at Martin nu skal lede Adapt i Danmark.” – siger CEO, Group Adapt A/S, Kresten Wiingaard, i en pressemeddelelse.

 Martin Povlsen tiltrådte den nye stilling allerede den. 1 juni.

Adap har 140 medarbejdere fordelt på tre kontorer: København, Danmark – Vilnius, Litauen – Portland, USA. Desuden er der to salgskontorer i Spanien og Tyskland.