Robert/Boisen og DDB leverer teams til ungdoms-EM

Peter Engholm
peter@bureaubiz.dk

For blot anden gang leverer Danmark to teams til Young Creatives i Eurobest.

Den 1.-3. december afholdes EM i reklame, Cannes-lillesøsteren Eurobest, i Antwerpen. Fire voksne kreative er de danske repræsentanter i juryen, men også fire unge – fordelt på to teams – er udvalgt til at deltage i konkurrencen.

Det drejer sig om Young Creatives, der er forbeholdt personer på 28 år eller derunder, og som er ansat inden for reklame eller kommunikation.

Forrige år vandt Danmark – i form af Mads Haugsted Rasmussen og Tammes Bernstein – bronze i konkurrencen, og sidste år blev Danmark tildelt to hold i konkurrencen.

Dette gentages i år, hvor de to teams, som Eurobest-repræsentanten TV 2 og Creative Circle har udvalgt, er hentet fra hhv. DDB og Robert/Boisen.

Og selv om det er en ungdomskonkurrence, er der tale om en vis award- og konkurrence-rutine:

  • Louis Pilmark og Jeppe Ritz, fra DDB, deltager i Film-kategorien i Eurobest. De har vundet Young Creative Circle Award (YCCA) hele to gange – begge gange i Film-kategorien – i 2013 og 2015. Og de deltog også i Film-kategorien i Young Lions i Cannes i år.
  • Rie Sloth Rasmussen Sofie Hallas, fra Robert/Boisen, deltager i Digital-kategorien. Det var i samme kategori, at de dystede ved Young Lions i år.