Af Peter Engholm 25@mail.dk

Kendskabet til Tryg-familien skal udbredes. Til det konkrete formål er Robert/Boisen hentet ind. Se filmen her.

Hvert år er ca. en million danskere med til at redde liv – mange af dem uden at vide det. De er nemlig ikke klar over, at de som kunder i Tryg Forsikring er medlem af TryghedsGruppen, der står bag TrygFondens mange projekter, herunder hjertestartere og kystlivredning.

Det skal en ny kampagne, der har til formål at udbrede kendskabet til Tryg-familien, nu rette op på.

Med den nye kampagne følger et – i Tryg-sammenhæng – nyt bureau; Robert/Boisen & Like-minded.

Og hvis ens hukommelse – stadig i Tryg-sammenhæng – rækker et halvt år tilbage, så vil man huske, at Tryg overvejede sit bureau set-up efter at være blivet sagt op af Hjaltelin Stahl.

Den aktuelle kampagne skal imidlertid ikke ses som en afgørelse på Trygs bureau-overvejelser.

Søren Christensen, partner i Robert/Boisen, siger nemlig:

”Vi pitchede ind på, hvordan man kan udfolde familiefortællingen om Tryg Forsikring, TryghedsGruppen og TrygFonden. Det er tale om et projekt med tilhørende strategi.”

En undersøgelse fra Millward Brown for Tryg Forsikring viser, at ca. halvdelen af selskabets næsten en million danske kunder ikke er klar over, at de er en del af en større familie; hhv. forsikring, gruppen og fonden – en i forsikringsbranchen unik konstruktion, der betyder, at kunderne i Tryg er med til at øge trygheden for alle danskere.

Som kunde i forsikringsselskabet Tryg er man medlem af TryghedsGruppen, som er hovedejer af Tryg. Hvert år donerer TryghedsGruppen over 500 mio. kr. af sit overskud til TrygFonden, som står bag 100vis af tryghedsskabende projekter. Blandt dem udbredelsen af hjertestartere samt kystlivredning på de danske strande.

En af dem, som er blevet genoplivet med en hjertestarter fra TrygFonden, er 5-årige Nele, der som 1-årig fik hjertestop i sit hjem på Fanø. Sammen med sin far medvirker hun i den nye film, hvor en gruppe tilfældigt udvalgte Tryg-kunder er sat i stævne i huset på Fanø for at møde familien. Således baserer filmen sig på en virkelig hændelse, og ingen medvirkende er skuespillere, men alle ‘rigtige’ mennesker. Tryg-kunderne kender ikke manuskriptet på forhånd, og alt, hvad de siger og gør i filmen, sker spontant.

http://www.youtube.com/watch?v=PKqmwK8TWrY

Jesper Aagaard Biermann, der er konstitueret marketingchef hos Tryg:

”Vi har arbejdet med en eksekvering, der forhåbentligt kan få folk ude bag skærmene til at føle, hvor stort deres bidrag egentlig er. Vi synes, at bureauet har leveret en meget vellykket løsning, som vi håber, vil blive godt modtaget.”

Søren Christensen supplerer:

”Vi er på ingen måde de første til at bruge et setup med ægte mennesker, der overraskes i en emotionel vinklet eksekvering. Alligevel har vi valgt denne tilgang, fordi det føltes som den helt rigtige måde at gribe det an på. De liv, som TrygFondens initiativer redder, er virkelige. Derfor syntes vi ikke, der var nogen grund til at distancere fortællingen med et fiktivt greb. Det er klart, at det bliver meget følelsesladet, men det mener vi bestemt også, at budskabet kan bære.”

Robert/Boisen har i samarbejde med Carat eksekveret på kampagnen, der netop er blevet skudt i gang på de sociale medier og fortsætter året ud med forskellige indsatser.

Kommentarer

Få nyhedsbrev

Tilmeld dig Bureaubiz’ ugentlige brief om bureauer, reklamefolk og marketing - og kom bedre rundt om branchen hver dag.

Tilmeld nyhedsbrev
En del af Creative Club