Rygter flytter marketingchefer fra TDC til Umwelt og Magnetix

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

Mikkel Heideby og Martin Michael Hansen har sagt op hos TDC men ikke fortalt, hvor de skal hen. Rygter binder dem dog begge sammen med Umwelt og Magnetix.

To marketingchefer i TDC, Mikkel Heideby og Martin Michael Hansen, er på vej væk fra selskabet. Det er ikke lykkedes at få opklaret, hvor de skal hen, men vedholdende rygter sætter dem i forbindelse med Umwelt og Magnetix, og hvis det er tilfældet, så fremkalder specielt Mikkel Heidebys navn interesse, fordi de to bureauer netop nu forhandler om at overtage PFA’s budget fra Kunde & Co. Mikkel Heideby er søn af PFA’s adm. dir. Henrik Heideby, og rygterne nævner ham som ny kontaktdirektør hos Umwelt.

Umwelt-ejer, Steen Søndergaard, vil godt bekræfte, at han er på udkig efter en kontaktdirektør. Men rygter om hvem det bliver – dem vil han ikke kommentere på.

“Jeg har reelt været på udkig i et godt stykke tid og haft samtaler med forskellige. Derfor løber rygterne om det ene og andet navn – jeg hører dem også – og jeg har besluttet, at jeg ikke hverken af- eller bekræfter på nogen af dem. Men jeg kan sige så meget, at der intet afgjort er endnu”, siger Steen Søndergaard,

Han vil således heller ikke kommentere på rygtet om, at Mikkel Heideby er på vej til Umwelt.

Lige nøjagtig det rygte påkalder sig særlig interesse, fordi Mikkel Heideby er søn af PFAs adm. dir. Henrik Heideby.

Spørgsmålet er, om PFA ville komme i klemme på corporate governance regler, hvis firmaet samarbejder med et bureau, der har den administrerende direktørs søn som kontaktdirektør. På den anden side, så har Mikkel Heideby været ansat hos Kunde & Co som kontaktchef på et tidspunkt, hvor PFA var kunde hos bureauet, og der er da heller ikke noget i PFA’s regler, der forhindrer den sammenhæng.

Underdirektør Søren P. Espersen, PFA understreger, at han ikke vil kommentere på rygter, men han vil godt forklare PFA’s habilitetsregler generelt.

“Vi har et princip om armslængde, der indebærer, at et familiemedlem til en ledende medarbejder godt kan arbejde hos f.eks. et advokat-kontor, et trykkeri eller et reklamebureau. Man kan bare ikke have noget med PFA at gøre”, siger Søren P. Espersen.

Mikkel Heideby oplyser, at han efter aftale med sin chef ikke fortæller, hvad han skal lave, før han har færdiggjort en række projekter om halvanden måned.

Det er ikke lykkedes at få kommentarer fra Martin Michael Hansen eller Magnetix.