Så faldt den sidste brik på plads i striden om den årlige DMA-rejse

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

100 danskeres rejse til den store DMA-konference i USA har i de seneste måneder været genstand for en grotesk strid. Nu er den løst via en Facebook-gruppe.

I går kom historien frem om, at Post Danmark og Bring Citymail gik sammen om at støtte den Facebook-orienterede gruppe Fællesskabets tur til den årlige DMA-konference i USA.

Initiativet efterlod dog et enkelt spørgsmålstegn. Michael Bramsnæs, der står bag TCC, har i 12 år været arrangør af turen, og var part i striden gennem sin aftale med Bring Citymail.

Han var dog ikke nævnt i gårsdagens meddelelse.

Men nu viser det sig, at han har haft grund til at være tilfreds med udviklingen. Fællesskabet har nemlig nu indgået en aftale med Michael Bramsnæs om, at han skal stå for hele rejsearrangementet.

Facebook-gruppen blev oprettet af Jan Køhler fra Relationshuset og han siger:

“Det sidste, jeg ønskede med initiativet, var at blive turopreratør, og hele tiden har det været planen, at jeg på Fællesskabets vegne skulle finde den mest egnede partner til turen. Og da der nu kun er en tur, og dermed frit valg på alle hylder, så kan der ikke være nogen tvivl om, hvem det valg skal falde på. Specielt når der tages hensyn til erfaringer, team og know-how – det er jo TCC.”

Michael Bramsnæs supplerer “TCC har de sidste 12 år arrangeret turen, og vi føler, at vi har fået bygget tætte bånd til deltagerne og udviklet et kvalitetskoncept, der betyder, at hver en detalje er gennemtænkt og afprøvet. TCC er glade for at indgå et samarbejde med Fællesskabet, og at man i den samlede løsning har peget på os og vores kompetencer med internationale arrangementer.”

Fællesskabet forventer at udsende invitationer og program medio juni, men tør allerede nu afsløre, at det brede samarbejde omkring turen, vil give det bedste indhold til dato. Man kan følge udviklingen her.