Af Finn Graversen fg@kabelmail.dk
Jan Duckert.

De sidste bånd mellem Henrik Juul og Jan Duckert er nu kappet og Jan Duckert har ikke mere nogen poster på Partners.

For godt et år siden blev Henrik Juul og Jan Duckert skilt efter mange års succesrigt samarbejde. Dog ikke mere end, at man bevarede forskellige relationer.

Henrik Juul købte Jan Duckert ud af Wibroe, Duckert & Partners, men Jan Duckert fortsatte som bestyrelsesformand. Den relation er så stoppet nu. Henrik Juul overtager selv formandsposten.

Han karakteriserer det som sidste skridt i en planlagt udvikling.

“Det er en velforberedt øvelse. Jan har været med til at gøre overgangen fra PeopleGroup til WDP let og smertefri, men har ikke været tæt på dagligdagen i rum tid. Så det kommer som sådan ikke til at ændre noget forretningsstrategisk eller driftsmæssigt hos os,” siger Henrik Juul.

I forbindelse med formands-skiftet har man i det store og hele også afviklet Henrik Juuls relationer til People Group selskaber.

”Det er rigtigt, at jeg er trådt endeligt ud af Partners regi, ligesom Henrik Juul ikke længere er medejer af de 7 selskaber, som er tilknyttet PeopleGroup. Dog med den undtagelse, at Henrik fortsætter sit medejerskab i Radio24syv,” siger Jan Duckert.

Der foreligger ikke noget om, hvorvidt Partners vil blive boende i Vester Farimagsgade. Det har indtil nu været et ret dyrt sted at bo, og det kan lægge op til, at Henrik Juul kan øge indtjeningen ved at flytte til et billigere sted.

På den anden side – det er baseret på regnskabet for 2015, og man kan jo i år godt have arbejdet på at gøre det billigere at holde til i Vester Farimagsgade.

Bygningen rummer også Radio 24syv og Peoples Press, og det er derfor et levende og attraktivt miljø for et bureau som Partners.

 

Kommentarer

Få nyhedsbrev

Tilmeld dig Bureaubiz’ ugentlige brief om bureauer, reklamefolk og marketing - og kom bedre rundt om branchen hver dag.

Tilmeld nyhedsbrev
En del af Creative Club