Salgsdirektør stopper i B&O

Pia Osbæck
pia@bureaubiz.dk

Brancheklip: Efter kun knapt et år hos B&O, stopper Danny Feltmann Espersen som salgs- og marketingdirektør.

Så sent som i august måned i år overtog Danny Feltmann Espersen ansvaret for marketing hos B&O udover chefposten for retail, salg og service.

Men nu er Danny Feltmann Espersen, der blev ansat for knapt et år siden, fortid i B&O.

Ifølge Jyllands-Posten er årsagen til hans hurtige exit, ’at elektronikkoncernen har problemer med at nå sine meget aggressive salgsmål, der blev meldt ud i forbindelse med årsregnskabet.

B&O vil ikke kommentere årsagen til afgangen, men Morten Juhl Madsen, der er ansvarlig for den interne kommunikation, siger blot til Jyllands-Posten:

”Danny Feltmann Espersen er fratrådt efter gensidig aftale. Denne aftale indebærer også, at hverken Danny Feltmann Espersen eller vi ønsker at kommentere årsagen til fratrædelsen yderligere.”

På spørgsmålet om afskeden hænger sammen med salgsproblemer, svarer Morten Juhl Madsen:

”Danny Feltmann Espersen har ydet en stor indsats i den periode, han har været hos Bang & Olufsen. Han har været med til at sætte gang i en lang række tiltag inden for salg, service og marketing, og implementeringen af disse tiltag vil fortsætte fremadrettet. Hvordan det går med salget, kan vi ikke kommentere før den 10. oktober”.

Afløseren for Danny Feltmann Espersen er fundet internt. Det er chefen for salget i Nordvest EU, Lars Flyvholm (Jyllands-Posten Erhverv&Økonomi, p. 4).