Samsung vælger dansk kreativt bureau

Peter Engholm
25@mail.dk

Den koreanske elektronik-koncen har indledt et nyt samarbejde og dermed valgt en kreativ bureaupartner til både at versionere nordiske kampagner og udvikle tiltag i Danmark.

Adtomic er valgt som Samsungs kreative bureau på det danske marked. Begge parter bekræfter det nye samarbejde, og tilføjer, at Samsung lige nu ekspanderer i alle segmenterne i A/V, Telekom, IT, Household og Professional.

Det betyder, at der er behov for en 360-graders bureaupartner, der kan arbejde på tværs af marketingkanalerne, lyder meldingen.

Opgaven strækker sig fra at versionere nordiske kampagner til at udvikle Samsungs lokale positionering gennem forskellige taktiske tiltag både ATL og BTL samt bidrage til events, sponsorships og online.

Til Bureaubiz siger Kim Jong Andersen, senior VP i Adtomic:

“Samsung har mildest talt ambitiøse mål og en næsten aggressiv tilgang til markedet. På den måde føler vi os åndsbeslægtede med kunden. Vi ser Samsungs valg af os som et skulderklap – ikke kun til vores mentalitet, men også vores størrelse: At vi kan reagere fra dag til dag – på et bredt felt,”