Scanad-direktør rykket ind hos Uncle

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

Opdateret: Mens Robert Rasmussen forsøger at finde plads til sig selv og nogle kunder på Fyn, har en anden Scanad-direktør tilsyneladende fundet en plads i Århus.

Meget vedholdende rygter fortæller, at Robert Rasmussen og nogle af hans folk på Fyn er på vej ind til Andersen & Blæsbjerg sammen med flere af bureauets kunder, som Robert Rasmussen har en tæt relation til.

Men også i Århus siger rygter, at den anden Scanad-direktør, Jesper Søderberg, har været i gang med at lede efter en plads til sig selv samt eventuelt nogle af kunderne.

De rygter kommenterer Jesper Søderberg ikke – men det ligger fast, at han nu har fundet en ny ramme for sin fremtid, idet han er blevet ansat hos Uncle som kontaktdirektør.

“Jeg synes, Uncle er et rigtig spændende bureau – de er specielt nået langt med at integrere det digitale – så derfor synes jeg, at dette var den mest interessante mulighed,” siger Jesper Søderberg. 

Tidligere i år mistede Uncle den ene af to adm. dir. i skikkelse af Mogens Kristensen, der delte ledelsen af bureauet med Lars Samuelsen. Mogens Kristensen gik til Recommended sammen med kreativ direktør Michael Paterson.

Lars Samuelsen har tidligere annonceret ansættelsen af en ny kreativ profil, men det har i et stykke tid ikke været muligt at få kontakt med ham for at høre navnet, og heller ikke i dag har han reageret.