Se, her er en ægte senior …

Peter Engholm
25@mail.dk

Mange bureauer fremhæver gerne deres seniorfolk. Et kommunikationsbureau er – uden at prale med det – en anelse mere konsekvent i den retning.

Bureauet Lindskov Communication har ansat Torben Kristensen som seniorkonsulent. Og lad os tage det formelle først: 

Han skal rådgive bureauets kunder inden for PR og journalistiske opgaver, og han indtræder i redaktionen for en række af magasiner, som bureauet udgiver enten på egen hånd og for en række kunder.

Torben Kristensen har været redaktør for Roskilde Avis gennem 16 år i to omgange. Desuden har han arbejdet i redaktionssekretariatet på Ekstra Bladets sportsredaktion i over 20 år.

Og ikke uvæsentligt: Torben Kristensen er 71 år, og det giver stillingsbetegnelsen seniorkonsulent en anderledes dybde. Det er i øvrigt ikke et særsyn på bureauet, der er flere af slagsen:

”Seniorkonsulent Flemming Damgaard Larsen, tidl. medlem af Folketinget, er 71 år og blev ansat, da han var i midten af 60’erne. Andre af vores seniorfolk er i 60’erne. Vores studentermedhjælper, Amalie, er dog 19 år,” siger CEO, Lars Lindskov og tilføjer:

”Vores bureau tager naturligvis afsæt i kundernes behov for kommunikationsrådgivning og indsatser, men også i den enkelte medarbejders behov: Der er en senior, der handler aktier på bestemte dage om morgenen, og en anden kører børnebørn i institution.”

Bureauets seniorrådgivere indgår i teams med yngre kræfter, der supplerer med viden om bl.a. digitale platforme.

”Vi får en mere alsidig og dynamisk arbejdsplads, hvor alle opdager nye sider af sig selv og deres kolleger, når der arbejdes på tværs af generationer og kompetencer i forskellige teams.”

Lindskov – med kontor i Roskilde samt i Aarhus og Odense – beskæftiger 20 kommunikationsrådgivere, som løser opgaver for en række børsnoterede og privatejede koncerner og virksomheder samt brancheorganisationer og flere offentlige forsynings- og energiselskaber.