Af Peter Engholm 25@mail.dk

To navne udpeges som sikre deltagere, mens der er mere tvivl om de øvrige.

Jungletrommerne er gået i gang. Selvom direktøren for TDC’s Marketing Communication, Charlotte van Burleigh, svarede med to ord – “Ingen kommentarer” – da Bureaubiz i tirsdags spurgte til, om koncernen er gået i bureaukonkurrence, så synes der ingen tvivl om, at det er tilfældet. Konkurrencen er i fuld gang, og præsentationerne kommer til at ske lidt inde i december ifølge Bureaubiz’ oplysninger.

Spørgsmålet er så, hvem og hvor mange, der deltager. Her nævnes seks bureaunavne.

Halbye Kaag JWT og Umwelt udpeges som de sikre. Halbye Kaag JWT har i forvejen TDC’s kabelselskab Yousee, mens Umwelt for nylig har fået to nye medejere og medlemmer af ledelsen – Martin Michael Hansen og Mikkel Heideby – der begge kommer fra job i TDC.

Herudover nævnes Saatchi & Saatchi, Robert/Boisen & Likeminded samt Kunde & Co. Men her er jungletrommerne mere usikre.

Desuden er der spørgsmålet om det eksisterende bureau, DDB Gruppen. Der kører rygter om, at DDB slet ikke er med i konkurrencen, men ikke om det er selvvalgt eller, om de er blevet vraget.

Der har også været forlydender om, at Saatchi & Saatchi allerede har vundet et delbudget, men der er i det hele taget forvirring om bureauets rolle i forhold til TDC. Saatchi har i forvejen Sonofon-selskabet CBB Mobil på kundelisten.

Charlotte van Burleigh har fortsat ingen kommentarer.

Kommentarer

  1. Saatchi kan da ikke være med når de arbejder med CBB. Smider de så bare den kunde ud? Det kan man da ikke…

  2. Saatchi smider da CBB hurtigere ud, end du kan stave til TDC. CBB har jo en brøkdel af det budget som TDC har (et af Danmarks 5 største reklame/medie budgetter).

  3. Saatchi er sgu da kolde i røven over for CBB, hvis de kan få TDC. De er ikke just kendt for deres flinke facon.

Få nyhedsbrev

Tilmeld dig Bureaubiz’ ugentlige brief om bureauer, reklamefolk og marketing - og kom bedre rundt om branchen hver dag.

Tilmeld nyhedsbrev
En del af Creative Club