Selvlært kok og journalist nyt team hos U itch I scratch

FiG

Den ene er vokset op i bl.a. New York og den anden er jyde – og de har siden 2008 arbejdet bredt med produktioner.

U itch I scratch præsenterer det selv således, at “Newyorkeren og jyden” nu har meldt sig under selskabets faner.

Det drejer sig om Sune Lykke Albinus og Mikkel Blaabjerg, som har arbejdet sammen siden 2008 på bl.a. tv-serier, spille- og dokumentarfilm og reklamefilm og dokumercials.

Sune Lykke Albinus beskrives som gadedrengen og selvlært kok, der er opvokset i New York og København, mens Mikkel Blaabjerg beskrives som den jyske universitetsuddannet journalist og musiker. Ikke umiddelbart det perfekte match. Men deres makkerskabr har vist sig at være en succes, da de har haft deres kortfilm vist på Cannes film-festivalen, vundet flere internationale priser, samt været True Award- og Robert-nominerede.

“Vi har altid troet på fællesskaber og, at det at arbejde kreativt for danske og internationale klienter ikke handler om at positionere sig imod de andre, men at sammentænke og samarbejde. Den tid, hvor man målte pik mod hinanden, for at finde ud af, hvis der var størst er forbi; “Jeg´et” er på vej ud, og “Vi´et” er på vej ind. Og derfor er vi mere end nysgerrige på at vokse sammen med U itch I scratch,” siger Sune Lykke Albinus