Skilsmisse i Clienti CPH

FiG

Det nordjyske bureaus københavnermodel lykkedes ikke, så parterne er gået fra hinanden.

Ærgerligt. Således lyder det lakonisk fra parterne bag Clienti Cph, der skulle være Aalborg-bureauet Clientis brohoved på det københavnske bureau-marked.

De annoncerede åbningen for godt et år siden, og Clienti Cph blev formet gennem et samarbejde mellem Clienti, 3blondes og Provendo – men nu går de fra hinanden igen.

”Ingen af parterne har opnået den synergi, vi havde forventet, da vi etablerede selskabet. Derfor har vi i al fredsommelighed besluttet at afslutte samarbejdet og det fælles ejerskab af Clienti Cph A/S,” siger Mette Danmark, adm. dir i Clienti.

Det blev Peter Bork fra Provendo, der ledede Clienti Cph, og han og Gitte Corfitzen fra 3blondes overtager nu ejerskabet til selskabet og fortsætter det under navnet Friendly Cph.

”Vi har fra starten arbejdet som en selvstændig enhed med egne kunder og samarbejdspartnere, så ændringen i ejerkredsen er egentlig udramatisk – men ærgerlig,” siger Peter Bork.

Clienti kommer fortsat til at være repræsenteret i København.

”Vi vil koncentrere os om vores aktiviteter i Aalborg og Aarhus, men vi servicerer også en række kunder i København. Det ændres der ikke ved, da Clienti´s strategiske direktør Michael Andersen fortsat bor og arbejder ud fra København”. Vi etablerer os derfor i kontorfællesskabet Soho i Kødbyen,” siger Mette Danmark.