Søren Kaster stopper i Lead Agency

Pia Osbæck
pia@bureaubiz.dk

Ny CEO er Marianne Hjaltelin, der kommer fra GroupM og som i mange år var ansat hos Hjaltelin Stahl.

Efter knap syv år i spidsen for Lead Agency, giver Søren Kaster kasketten videre, når han både stopper som CEO pr. 1. september og i slutningen af året også stopper som partner. Den nye CEO er Marianne Hjaltelin, der sidste år kom til GroupM, hvor hun blev sat i spidsen for den nye nordisk enhed, Acceleration. Tidligere var hun i en længere årrække ansat hos Hjaltelin Stahl, hvor hun stoppede som managing director i december 2021, da bureauet var blevet overtaget af Accenture. 

Søren Kaster skriver på LinkedIn, at han allerede for flere år siden meldte ud, at han ville stoppe inden udgangen af 2022, fordi han gerne vil “kunne tage nye udfordringer, mens jeg stadig har energi, drømme og ambitioner.” Han har tidligere haft eget bureau, KasterGaardbo, sammen med Jens Gaardby. 

Om Søren Kasters afsked, siger, bestyrelsesformand i Lead Agency, Thomas Ladefoged:

”Gennem de sidste mange år har Søren sammen med partnergruppen og medarbejderne udviklet og udvidet Leads kompetencer, kultur og faglige rækkevidde. Det har skabt kontinuerlig fremgang på både top- og bundlinje, og Lead er i dag et fantastisk godt sted. 

Og han fortsætter:

”Vi har naturligvis været omhyggelige med at finde Sørens afløser, og Marianne er på alle leder og kanter den perfekte arvtager til rollen som CEO i Lead. Ud over at komme med solid erfaring fra bureaubranchen og med masser af ambitiøse tanker om, hvordan Lead kan videreudvikles, så er Marianne også præcis den dygtige og empatiske leder, som vil kunne løfte organisationen, partnergruppen og medarbejderne til nye højder over de kommende år. Og vigtigst af alt så matcher Mariannes værdier og moralske kompas perfekt til Lead og Leads værdier og kultur.”

Medejerkredsen i Lead Agency pr. består pr. 1. september af Marianne Hjaltelin (CEO), Peter Albæk, Lars Volle, Anita Baun Hørdum, Eva Svavars, Barbara Saitta Bregendal, Farshad Shirmohammadi (CFO) og Amalie Gaardbo. Søren Kaster fortsætter som medejer året ud. Torsten Jansen er associeret partner.

Den daglige ledelse kommer til at bestå af Marianne Hjaltelin (CEO), Anita Baun Hørdum (HR), Eva Svavars (branding) og Farshad Shirmohammadi (CFO).