Softwarefirma vil være webbureau

Pia Osbæck
pia@bureaubiz.dk

Novicell har ansat to tidligere bureaufolk samt landet en ny kunde.

Kunden er Ree Park og de to nye profiler er Helle Damsgaard, der kommer fra Par No1, hvor hun var onlinechef samt Jan Overgaard, tidligere direktør i 727 Online.

Disse to profiler illustrerer ifølge Novicell, softwarefirmaets udvikling fra et IT-firma til full service web- og online markedsføringsbureau og det er da også et strategisk samarbejde omkring fremtidige onlineløsninger som Novicell og Ree Park har indgået.

Ree Park ønsker en mere markant online tilstedeværelse og betragter efterhånden online som en salgs- og kommunikationskanal helt på niveau med de traditionelle kanaler.

Mariane Øvall, kommunikationschef hos Ree Park, siger:

“Nettet bliver stadigt mere forretningskritisk for en virksomhed som vores, og Novicell havde efter vores mening det bedste bud på at sikre vores online kommunikation med nye besøgende og eksisterende kunder”.

Første step er nyt website, der går i luften i løbet af februar, men på sigt tænkes i integrerede løsninger til attraktionen, billetkøb og shop.

Novicell arbejder i forvejen sammen med flere virksomheder i oplevelses-branchen bl.a. Tivoli Friheden, Teater Svalegangen, Smukfest og AGF.