Sportmaster-ejer køber endnu en webshop

Pia Osbæck
pia@bureaubiz.dk

Brancheklip: Denne gang er det Unisport, som dermed kommer under samme ejer som fodboldexperten.dk.

I september købte Sportmaster webshoppen fodboldexperten.dk. Nu melder sportskædens ejer, Nordic Capital, så ud i Børsen, at man netop har købt webbutikken Unisport, der sælger fodboldtøj.

Begrundelsen for at sælge til dem, giver medejer og adm.dir. i Unisport, Filip Domagala til avisen:

”Bevæggrunden er, at vi gerne vil fortsætte vækstrejsen og sætte fart på vores internationale ekspansion. Og som forretningen vokser fremadrettet, mener vi, at der bliver behov for at have en stærk finanisel partner, der kan bidrage med knowhow og være med til at eksekvere planen.”

Allerede da Sportmaster købte fodboldexperten.dk, var forklaringen, at onlinehandel kom til at fylde mere og mere og det er da også denne gang bevæggrunden hos bestyrelsesformand i Sportmaster, Michael Haanings:

”Ligesom i alle andre detailbrancher kommer handel over nettet til at fylde endnu mere fremover. Det ser vi ikke som en trussel, men som en mulighed, hvis man har det rigtige setup. Vi har fulgt Unisport i en årrække og har været meget imponeret over deres profitable vækst. Så da muligheden bød sig, slog fonden til.”

Michael Haaning siger samtidig i Børsen, at Nordic Capital er ”åbne for andre henvendelser, hvis der er nogle butiksejere, som overvejer deres muligheder”.

Børsen, p. 8-9.