Sportskæde vælger Danmarks mest veldrevne bureau

Peter Engholm
peter@bureaubiz.dk

Sportigan repræsenterer 77 butikker i Danmark, men det er e-commerce og e-marketing, som et reklamebureau nu skal udvikle.

Superego blev i Bureaubiz’ årlige rapport fremhævet som Danmarks mest veldrevne bureau – i Minor League (under 15 ansatte) i Bureaubiz Performance Index – hvilket dækker over, at bureauet over en 3-årig periode har haft en stærk udvikling i både bruttoavance og overskudsgrad.

Det veldrevne er fortsat, idet bureauet snart er oppe på 22 ansatte – og dermed har Superego vokset sig godt og grundigt ud af Minor League.

Nu kan reklamebureauet i Horsens så berette om en ny kunde: Den danske kæde Sportigan, som repræsenterer 77 butikker. Kæden har været på jagt efter bureau og samarbejdspartner til national e-commerce og e-marketing.

Superego skal bl.a. udvikle kædens nationale webshop. Derudover skal der arbejdes med strategi for både e-mail-marketing og tilstedeværelse på sociale medier, samt eksekvering heraf. 

Hvordan national e-commerce og e-marketing hænger sammen med et reklamebureau, forklarer Superegos direktør Anders Juel således:

“Den digitale del af bureauet har vi gjort mere og mere ved de seneste 2-3 år. Også på den baggrund er vi stolte og glade over den store tillid, en så markant spiller som Sportigan har udvist bureauet. De har en meget professionel tilgang til deres markedsføring, som jeg glæder mig til at være en del af.”

Samarbejdet er begyndt, og resultaterne vil være at se inden årets udgang.