De største influenter på de sociale medier

Pia Osbæck
pia@bureaubiz.dk

Se her de 10 største influenter på de sociale medier: Facebook, Instagram, Youtube og Twitter.

Størst er ikke nødvendigvis bedst, når det gælder influenter. For en virksomhed handler det måske mere end noget andet om at finde de influenter, der bedst repræsenterer virksomhedens brand og som betyder noget i de relevante segmenter.

Når det er sagt, er det da interessant at se, hvilke influenter der er de største på de forskellige sociale medieplatforme – så vi iler med listen over bannerførerne på  henholdsvis Facebook, Youtube, Instagram og Twitter, leveret af overskrift.dk.

Flere af top-influenterne er gengangere fra sidste gang, vi bragte oversigten. For eksempel ligger både Benjamin Lasnier, Josephine Skriver og Caroline Wozniacki igen på top-10-listen på både Facebook og Instagram, mens Caroline Wozniacki også igen ligger på top-10 på Twitter. Og bandet Lukas Graham er genganger både på Facebooks og Youtubes top-10.

Der har dog også været en del udskiftninger på listerne. Nye på Facebooks top-10 i forhold til året før er DJ Martin Jensen, Volbeat, Mø, DJ Aligator.

På Youtube er de nye med flest subscribers: Crainer, som er kravlet helt op på førstepladsen samt Uberdanger og Alexander Husum.

På Instagram er de første fire på top-10 nøjagtig de samme som året før og i samme rækkefølge. Ny på listen er modellen Mia Sand. I det hele taget er Instagrams mest populære influenter modeller. Der er hele seks af dem på top-10.

Top 10 på Twitter er også for de første fire pladsers vedkommende de samme, dog er Søren Bjerg (e-sport) rykket op fra en tredje- til en andenplads og har dermed rykket eks-fodboldspilleren Daniel Agger ned på tredjepladsen. Nye på listen er Josephine Skriver, Michael Christensen, mens Anders Breinholdt er røget ud af top-10.

Find dem på Facebook her:

 1. Benjamin Lasnier
 2. Martin Jensen
 3. Josephine Skriver
 4. Caroline Wozniacki
 5. DJ Aligator
 6. Brian Mengel ‘Brizze’
 7. Lukas Graham
 8. Morten
 9. Mick Øgendahl

Find dem på Youtube her:

 1. Crainer
 2. Lukas Graham
 3. Magmamusen
 4. Uberdanger
 5. Laura Leth
 6. Alex Holtti
 7. Alexander Husum
 8. Morten Münster
 9. Camilla Frederikke
 10. Armin

Find dem på Instragram her: 

 1. Josephine Skriver
 2. Natasja Thomsen
 3. Daily Watch
 4. Nina Agdal
 5. Caroline Wozniacki
 6. Benjamin Lasnier
 7. Mathilde Gøhler
 8. Christian Eriksen
 9. Mia Sand
 10. Karsten Bove

Find dem på Twitter her: 

 1. Caroline Wozniacki
 2. Søren Bjerg
 3. Daniel Agger
 4. Peter Schmeichel
 5. Anders Lindegaard
 6. Josephine Skriver
 7. Michael Christensen
 8. Christian Eriksen
 9. Kevin Magnussen
 10. Nicklas Bendtner

Se danskernes aktiviteter på de sociale medier