Af Zandra Damsgaard zandra@bureaubiz.dk

2.000 kreative fra hele verden ventes at gæste Aarhus i forbindelse med Creativity World Forum, som i 2017 for første gang afholdes i Danmark.

Når den internationale kreativitetskonference Creativity World Forum næste år afholdes for 13. gang, bliver det for første gang på dansk jord. Omkring 2.000 kreative fra hele verden ventes at gæste Aarhus i forbindelse med konferencen den 1.-2. november 2017.

“Med afholdelse af Creativity World Forum 2017 i Aarhus får vi besøg af globale virksomheder og kreative professionelle ildsjæle, som allerede tæller gæster fra Shanghai, Rio og Randers. Det er en helt unik mulighed for at få kreativitet og innovation på den seriøse regionale og nationale agenda, og udveksle konkrete ideer og løsningsforslag til fælles kreative udfordringer, som vi globalt alle står overfor,” siger kulturentreprenør og medarrangør Martin Thim.

Netværket Districts of Creativity står bag Creativity World Forum, som er blevet afholdt siden 2004. Hvert år har sit tema, og i 2017 afvikles konferencen under overskriften ‘Creative Resicilience – How to Use Creativity to Develop Cities on the Rise’.

Aarhus er i forvejen udpeget som europæisk kulturhovedstad i 2017, og taler og aktiviteter i forbindelse med Creativity World Forum kommer til at finde sted blandt andre kulturlokaliteter som Musikhuset, Dokk1 og Godsbanen.

“Vi ønsker ikke at skabe endnu en foredragskonference med envejskommunikation i et lukket messecenter. Vi kommer til at udfordre formatet ved at brede Creativity World Forum ud på forskellige venues centralt i byen og vigtigst af alt aktivere deltagerne i at skabe proaktive løsningsforslag på konferencens temaspor og udfordringer”, siger Adrian Fey fra Culture Works, som ligeledes er en af hovedaktørerne bag afviklingen af World Creativity Forum i Aarhus.

Han fortsætter: “For os handler kreativitet netop om at skabe noget nyt og alternativt i et kollektivt forum og ikke ved udelukkende at lytte til andres succes,”

Indtil videre er den østrigske designer Stefan Sagmeister og arkitekten Indy Johar på plakaten til Creativity World Forum i 2017. Læs mere om konferencen på www.cwf2017.com.

Kommentarer

Få nyhedsbrev

Tilmeld dig Bureaubiz’ ugentlige brief om bureauer, reklamefolk og marketing - og kom bedre rundt om branchen hver dag.

Tilmeld nyhedsbrev
En del af Creative Club