Subseros medarbejdere har tjent penge på lønnedgang

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

Samtidig sker der en ledelsesrokade, hvor Stig Andersen forlader posten som adm. dir. til fordel for rollen som bestyrelsesformand.

Kollektiv lønnedgang er set i en række tilfælde hos danske bureauer i kriseåret 2009. Og således også hos webbureauet Subsero. Men her blev der knyttet en bonusordning til, som har vist sig at være en god forretning for medarbejderne, da resultatet for 1. halvår blev gjort op.

“Da bøgerne blev lukket 30. juni, kunne vi konstatere, at det i 1. halvår var endt med at blive en lønopgangsordning. For hver 100 kr., der er lagt i ordningen i 2010, får man over 150 kr. tilbage. Det er vist en forrentning, man ikke finder ret mange steder i øjeblikket.”, siger adm. direktør Kristoffer Hamborg.

Bureauet måtte i 2009 for første gang i 7 år notere røde tal på bundlinjen, men i 1. halvår steg dækningsbidraget med 37 pct. i forhold til 2. halvår 2009, mens bundlinjen blev forbedret med 1,3 mio. kr., så den viste et overskud på 1,1 mio. kr.

Kristoffer Hamborg er i øvrigt ny adm. dir. Han var med til at stifte bureauet i 2001 og har hidtil haft rollen som bestyrelsesformand. Rollen som adm. dir. overtager han fra Stig Andersen.

“Kristoffer er ni år yngre end mig og har samtidig en stærkere ekstern profil – bl.a. som efterspurgt underviser. Af familiære årsager har jeg haft et ønske om en mindre krævende rolle, og med en sund forretning kan jeg med god samvittighed træde et skridt tilbage.”, siger Stig Andersen. Han fortsætter som medarbejder og partner på bureauet og overtager samtidig posten som bestyrelsesformand.