Frederiksberg Kommune hylder Sunrise

Peter Engholm
25@mail.dk

Frederiksberg Kommune har i 15 år uddelt Årets Virksomhedspris – i år satte interessen rekord, og prisen gik til et bureau.

Sidste uge var ikke kun forbeholdt True Award – også Frederiksberg havde awards at uddele, og Virksomhedsprisen gik til Sunrise – ”et reklamebureau med vokseværk,” som det blev understreget.

Prisen går til en virksomhed, der har gjort sig særligt bemærket, og blandt de tidligere prismodtagere er Zoologisk Have, Megafon og Flügger Farver.

I alt 26 virksomheder var indstillet til prisen, og Erhvervsrådet i kommunen shortlister tre på baggrund af bl.a. økonomisk vækst, virksomhedens markedsføring, kvaliteten af produkter eller ydelser, personale politik og fremtoning i bred forstand.

Borgmester Jørgen Glenthøj (K) sagde bl.a. om bureauet:

”Sunrise har vundet mange priser, og nu vil den by, hvor de har til huse, også hædre dem”.

Sunrise Reklamebureau har, fremhæver kommunen, siden begyndelsen i 1995 altid haft overskud og er nu vokset til at have 52 medarbejdere. Bureauet har kunder blandt de kendteste virksomheder, foreninger og institutioner i Danmark. Det har til huse i et gammelt nyrenoveret Novo-værksted – og er en blandt flere kreative virksomheder i området omkring Bispeengbuen.

Simon Hertz, medejer og direktør i Sunrise, siger:

“Virksomhedsprisen er jo ikke bare en pris der zoomer ind på en disciplin, men en pris, man gør sig fortjent til, hvis man performer totalt set som virksomhed. Og især ud fra den betragtning er vi glade for prisen og takker Frederiksberg kommune for tilliden og skulderklappet.”

Der var i alt 48 indstillede butikker (en særlig Butikspris gik til Creative Space) og virksomheder i år, hvilket er rekord for prisen og den 15-årige historie.