Svensk designfirma etablerer sig i København

Pia Osbæck
pia@bureaubiz.dk

EY Doberman satser på at være 30 medarbejdere inden for kort tid.

For et år siden opkøbte revisionsselskabet EY det svenske design- og innovationsfirma Doberman, der også har kontor i New York.

Nu åbner EY Doberman i København og ambitionen er at komme op på 30 personer inden for kort tid.

Managing director for EY Doberman, der får til huse i Blox i København, bliver David Heilmann. Han har tidligere arbejdet for Deloitte Digital samt været en længere årrække hos Ad Pepper Media Group. Desuden har han været ansat hos In2Media (nu Charlie Tango) som business development director.

Desuden har man hentet Emil Jonsson og Robert Lindgren, der har startet og drevet EY Doberman i New York, for at tage det kreative lederskab,  samt Lovis Dahl fra Stockholm-kontoret,  der får titel af software engineer & tech lead.

” Vores ambition er, at EY Doberman i Danmark bliver det førende design- og innovationsstudie, der huser de stærkeste talenter. Sammen vil de med vores nordiske kolleger skabe mærkbare resultater for vores kunder på det danske marked, siger Michael Laursen, der er business transformation-leder hos EY.

Doberman har i to årtier løst opgaver inden for innovationsrådgivning, design og teknologi for store nordiske virksomheder. Fx har de designet og bygget butiksoplevelser for Telia, produkter til IKEA, mobilapps til supermarkedskæden ICA og fremtidens kundeoplevelser for Volvo Trucks.