Sydbank henter privatkundedirektør i Danske Bank

Pia Osbæck
pia@bureaubiz.dk

Brancheklip: Sydbank vil bruge den nye direktørs store erfaring med kundebetjening og udvikling af banken i forhold til kundernes behov, men slår fast, at man ikke skal have en New Standard.

Sydbank har været på strandhugst hos Danske Bank og har hentet vicedirektør for personal banking, Jan Svarre.

I den sønderjyske bank vil man fra 1. august udnytte Jan Svarres store erfaring med kundebetjening og udvikling af banken i forhold til kundernes skiftende behov.

Det siger adm.dir. i Sydbank, Karen Frøsig til Jyllands-Posten og hun tilføjer:

”Vi er er i en forandringens tid, hvor den måde man driver bank og betjener kunder på skal tænkes om. Derfor var der brug for et stærkt kort som kan fordybe sig i tingene sammen med områdedirektørerne”.

Ifølge Karen Frøsig er Jan Svarre godt klar over, at der værdimæssigt er langt fra Sydbank til Danske Bank,  og på spørgsmålet om hans erfaringer inden for forandring vil medføre ’New Standards’ i Sydbank, svarer Karen Frøsig:

”Der er ingen tvivl om, at Danske Bank er den største bank vi har og de har nogle folk med meget store faglige kvaliteter, men der bliver ikke noget New Standards i Sydbank. Vores slogan er stadig ’hvad kan vi gøre for dig’ og det holder vi fast i” (Jyllands-Posten Erhverv&Økonomi, p. 10)