Sylvester Hvid køber sig ind i bureau

Peter Engholm
25@mail.dk

Alle otte medarbejdere i det sproggrafiske bureau Intertext Mus & Pen flytter ind hos Sylvester Hvid, hvis næste investering er at styrke sit onlineselskab.

Intertext Mus & Pen – et bureau, der begyndte som hhv. sprogvirksomhed og tegnestue – kan fremover findes i Sylvester Hvids hus på Frederiksberg.

Det sker, efter at Sylvester Hvid har købt en ikke-nærmere-oplyst aktieandel af Intertext Mus & Pen. Samtidig indtræder Sylvester Hvids ejer og adm. direktør, Fernando Olsen, som bestyrelsesformand i Intertext Mus & Pen.

“Når vi påtænker at gå ind i et selskab, er det en afgørende præmis, at virksomheden, ledelsen og medarbejderne bygger på samme værdigrundlag og kultur, som vi gør. Det fik jeg bekræftet i løbet af dialogen med Ulrich Lassen og Bo Funder fra Intertext Mus & Pen. Og vi kunne konstatere, at vores respektive selskaber i høj grad er komplementerende på vitale områder – Sylvester Hvids strategiske og kreative kompetencer, Intertexts tekstuelle kompetencer, på adskillige sprog,” siger Fernando Olsen.

Adm. direktør i Intertext, Ulrich Lassen, ser frem til at indgå i et større og tungere setup, da det kan bidrage til bureauets fortsatte vækst og udvikling. Alle otte medarbejdere i bureauet flytter med ind i de nye omgivelser.

For Sylvester Hvid & Co er det aktuelle aktiekøb et led i en ekspansionsplan, der nærmer sig sit delmål:

“Vi har nu et ønske om at styrke vækst i vores onlineselskab, så er vi i mål for denne periode. Dette vil i den kommende tid ske via ansættelser eller opkøb,” siger Fernando Olsen.