TDC Erhverv på vej i bureaukonkurrence

Finn Graversen
fg@kabelmail.dk

Marketingafdelingen har i noget tid besøgt bureauer, og alt tyder på, at en konkurrence er forestående. TDC vil dog ikke bekræfte.

Meget tyder på, at TDC Erhverv står foran at gennemføre en bureaukonkurrence, siger kilder til Bureaubiz. TDC vil dog ikke bekræfte oplysningerne.

Bureaubiz’ kilder fortæller, at TDC Erhvervs marketingafdeling med marketingdirektør, Birgit Winkel i spidsen i noget tid har været rundt at besøge reklamebureauer. Processen skal nu være så langt, at der er udvalgt bureauer.

Hvor mange bureauer, der skal deltage, står dog ikke klart – tallet to bliver nævnt. Det står heller ikke klart om det kun er reklamebudgettet. Det samme gælder People Groups deltagelse. Og der er ikke meget hjælp at hente hos TDC.

“People Group er vores foretrukne samarbejdspartner, men det er ikke en eksklusiv-aftale, og vi er altid nysgerrige efter input og ideer til, hvordan vi kan gøre tingene. Det er en ongoing proces, og jeg kan klart afvise, at vi foretager os noget, der udelukker People Group,” siger Rasmus Windfeld fra TDCs kommunikationsafdeling.

Han vil således hverken be- eller afkræfte informationer om en bureaukonkurrence.

“Vi står ikke foran at lukke en aftale med nogen. Men selvfølgelig kan jeg heller ikke sige, at det aldrig sker,” siger Rasmus Windfeld.

Denne udmelding ligger i forlængelse af, at TDC lige efter sommerferien bekræftede, at man havde udvidet samarbejdet med webbureauet Zupa.

Bureauet arbejder først og fremmest for -kabelselskabet Yousee, men får nu også opgaver fra TDC Erhverv.

I den forbindelse blev det understreget, at der med valget af Zupa ikke var fravalgt nogen andre, og at samarbejdet med People Group var intakt. Man havde blot valgt at udvide samarbejdet med Zupa.