TDC får ny kommunikationsdirektør

Peter Engholm
peter@bureaubiz.dk

Nicolaj Due forlader TDC. Kvinden, der afløser ham som kommunikationsdirektør, er hentet hos Dansk Kabel TV.

“Der findes næppe nogen virksomhed i Danmark, hvor kommunikationsopgaven er mere spændende og udfordrende,” siger Nicolaj Due, der kan se tilbage på fire års kommunikationsopgaver i TDC – først som pressechef, siden som kommunikationsdirektør med ansvar for det samlede kommunikationsområde i TDC.

Men spændingen og udfordringen er tilsyneladende i sig selv ikke større end, at Nicolaj Due takker af i TDC.

“TDC har gennemført store forandringer de seneste år og er nu kommet rigtig langt med de strategiske mål, der har været udstukket. Derfor føler jeg også, at det er et godt tidspunkt at fortsætte min karriere uden for TDC, selv om jeg selvfølgelig også kommer til at savne virksomheden,” siger Nicolaj Due i en pressemeddelelse – uden at berøre, hvad han skal lave efter den 1. oktober.

TDC’s nye kommunikationsdirektør, Mette Refshauge, er 36 år og har været i TDC siden 1999, hvor hun har bestridt en række lederstillinger – senest som HR- og kommunikationsdirektør i Dansk Kabel TV.

“Jeg ser frem til at få det fulde ansvar for kommunikationsområdet. TDC er midt i en utrolig spændende fase, som skal understøttes maksimalt med en samlet kommunikationsindsats på tværs af det eksterne og det interne, så det bliver en spændende og udfordrende opgave,” siger Mette Refshauge.

I forbindelse med, at Mette Refshauge overtager jobbet som kommunikationsdirektør, bliver Lasse Bastkjær Jensen ligeledes udnævnt til pressechef. Lasse Bastkjær Jensen har været i TDC de seneste tre år som kommunikationsrådgiver.